Lifestyle & Coaching

Veel mensen worstelen met de vraag hoe ze een gezondere levensstijl kunnen hebben in hun eigen leven.

In alle drukte en haast schiet een gezonde en uitgebalanceerde voeding er nog al eens bij in. Ik ben geen voedingsguru die een bepaald dieet aanhangt. Ook geloof ik niet in alle trends die op het gebied van voeding langs komen.  Waar ik dan bij kan helpen? Ik kan je helpen om lekkere en gezonde voeding te vinden passend bij jou levensstijl. Ik kan jou helpen je patroon op een makkelijke manier te doorbreken.

De volgende vragen kan ik je bij helpen:

  • Ik wil minder dierlijke producten eten.
  • Ik wil afvallen (gezonder gewicht) zonder jojo-effect.
  • Ik heb suikerziekte en wil hulp bij een aanpassing van mijn dagelijks menu in de stijd tegen de ‘verborgen’ suikers en koolhydraten.
  • Ik wil een duurzamere levenstijl zonder dat het me heel veel tijd en moeite kost.

Om een beeld te geven van mijn levensstijl en eetgewoontes zal ik dat hier omschrijven. Ik kom uit een bourgondische familie, maar ik besloot als kind vegetarier te worden. Ik heb dus leren koken als vegetarier, waarbij groente altijd de hoofdrol had. Als volwassenen ben ik me steeds meer gaan realiseren dat mijn volslankheid te maken had met de verhouding koolhydraten in mijn voeding. De verhoudingen lagen verkeerd, en ik ben dit gaan wijzigen waardoor ik me nu veel energieker voel. Verder leven we in een tijd van overvloed en eten we te veel, te vet en te ongezond. Doordat ik duurzaam probeer te leven en met biologische en lokale producten kook, eet ik gematigder en toch heel lekker. Maar mijn leven is daardoor een stuk gezonder geworden!